Rezoluta 8

Shaip Kamberi

Kamberi me rezolutë që kërkon të dënohet gjenocidi në Srebrenicë

Arbëri 10 korrik 2024 14:26

Deputeti shqiptar në Parlamentin e Serbisë, Shaip Kamberi, bashkë me Ahmedin Shkrijel dhe Selma Kuçeviq, dy deputetë të Sanxhakut, e...

Kuvendi i SHqiperise

Kuvendi i Shqipërisë miraton rezolutën antikorrupsion

Rajon 27 maj 2024 22:35

Kuvendi i Shqipërisë miratoi sot projektrezolutën “Për thellimin e reformave për mirëqeverisjen, sundimin e ligjit dhe antikorrupsionin për Shqipërinë 2030...

Mitrovica e Veriut

Serbët festojnë në Beograd e në veri të Kosovës, e përkthejnë si fitore miratimin e rezolutës për gjenocidin

Arbëri 23 maj 2024 19:54

Edhe pse Asambleja e Përgjithshme e Organizatës së Kombeve të Bashkuara e ka miratuar të enjten rezolutën që e shpall...

Srebrenica

OKB-ja voton sot për rezolutën për gjenocidin në Srebrenicë

Rajon 23 maj 2024 09:13

Rezoluta e propozuar për gjenocidin në Srebrenicë do të jetë në agjendën e Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara...

Perkujtime te varret e te vrareve ne gjenocidin e Srebrenices

Arrihet pajtueshmëri për tekstin përfundimtar të rezolutës për Srebrenicën

Rajon 18 maj 2024 16:49

Ambasadori i Bosnje-Hercegovinës në Kombet e Bashkuara, Zllatko Llagumxhija ka bërë të ditur se është arritur pajtueshmëri për tekstin përfundimtar...

Milojko Spajiç

Qeveria e Malit të Zi do të votojë pro Rezolutës për Srebrenicën në OKB

Rajon 10 maj 2024 12:45

Mali i Zi do të votojë në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara në mbështetje të Rezolutës që shpall...

Adnan Rexhepllar

Rexhepllar: Boshnjakët si shumicë në Bosnjë janë të diskriminuar, duhet Dejton i ri

Arbëri 7 maj 2024 20:39

Zëvendësministri i Mbrojtjes i Kosovës, Adnan Rexhepllar, ka thënë se në Bosnjë-Hercegovinë boshnjakët janë të diskriminuar dhe se është vendosur...

Gjenocidi - Srebrenice

Ekskluzive: Projektrezoluta për gjenocidin në Srebrenicë që pritet të votohet në OKB

Botë 10 prill 2024 18:12

Drafti i rezolutës për gjenocidin serb në Srebrenicë është finalizuar dhe që nga e marta u është shpërndarë të gjitha...