Arbëri

MSH-ja furnizon me barna QKMF-në e Hanit të Elezit

 

Ministria e Shëndetësisë, në bashkëpunim me Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, kanë bërë furnizimin me barna në QKMF-në e Hanit të Elezit, në kuadër të kërkesave për ndihmë emergjente, sa i përket dyshimeve për helmim nga uji.

Sipas njoftimit, në QKMF-në e Hanit të Elezit sot janë dërguar: Naci 500ml. 500 copë, Hyoscine amp. 60 copë dhe Metoclopramide amp. 150 copë