rryma 7

Veturat per Elektroseverin

BE-ja ia dhuron katër vetura Elektroseverit

Arbëri 5 qershor 2024 14:51

Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë ia ka dhuruar katër vetura të përdorura kompanisë për furnizim dhe faturim me energji...

Veriu

S’ka kompensim për milionat e shpenzuara deri më 2012 për rrymën në veri

Arbëri 1 qershor 2024 12:20

Qytetarët e Kosovës e kanë humbur të drejtën e tyre ligjore për kompensim për faturat e rrymës që kanë paguar...

Rryma

Kreu i Bordit të ZRRE-së: Elektroseveri po i zbaton ligjet e Kosovës

Arbëri 13 prill 2024 17:23

Zyra e Rregullatorit të Energjisë (ZRRE) në Kosovë nuk ka ende informacione se nga cilët operatorë furnizohet Elektroseveri për shpërndarjen...

ZRRE

ZRRE obligon shërbimet e shpërndarjes t’i kompensojnë qytetarët që paguan për rrymën në veri

Arbëri 5 prill 2024 15:53

Bordi i Zyrës së Rregullatorit për Energji (ZRRE), në mbledhjen e mbajtur të premten ka ndërmarr veprimet ligjore për zbatim...

Rryma - sheshi

Rikthehet rryma në kryeqytet

Arbëri 4 prill 2024 21:28

Përditësuar 20:04 - Fiks një orë pasi KOSTT-i njoftoi se është kthyer furnizimi me energji elektrike në qendër të Prishtinës,...

Rryma - ZRRE - ulja - fatura e rrymes

Ulet për 8% çmimi i energjisë së shpenzuar mbi 800 KW orë në muaj

LAJMET E MBRËMJES 2 prill 2024 21:34

Bordi i Zyrës së Rregullatorit të Energjisë ka vendosur për uljen e çmimit të energjisë elektrike së shpenzuar mbi blloktarifë,...

Fatura

Lirohet rryma për pjesën e shpenzuar mbi blloktarifë

Arbëri 2 prill 2024 16:14

Bordi i Zyrës së Rregullatorit për Energji (ZRRE) e ka miratuar uljen për 8 për qind për çmimin e rrymës...