ФИФА Евро 2024 KOHA.net

струја 7

Автомобили за Електросевер

ЕУ донира четири автомобили на Електросевер

Арбери 5 јуни 2024 година, 14:51 часот

Канцеларијата на Европската унија во Косово донираше четири половни автомобили на компанијата за снабдување со енергија и наплата...

север

Нема компензација за потрошените милиони до 2012 година за струјата на север

Арбери 1 јуни 2024 година, 12:20 часот

Граѓаните на Косово го загубија законското право на компензација за сметките за струја што ги платиле...

Актуелно

Шеф на Одборот на ЕРО: Електросевери ги спроведува законите на Косово

Арбери 13 април 2024 17:23 ч

Канцеларијата на Регулаторот за енергетика (ЕРО) на Косово се уште нема информации кои оператори го снабдуваат Електросевери за дистрибуција...

ЕРО

ЕРО ги обврзува дистрибутивните служби да ги обесштетуваат граѓаните кои плаќаат струја на север

Арбери 5 април 2024 15:53 ч

Одборот на Регулаторната канцеларија за енергетика (ЕРО), на седницата одржана во петокот, презеде законски дејствија за спроведување...

Тековно - квадрат

Во главниот град е обновена струјата

Арбери 4 април 2024 21:28 ч

Обновено 20:04 - Поправено еден час откако КОСТТ објави дека е вратено снабдувањето со електрична енергија во центарот на Приштина,...

Струја - ЕРО - намалување - сметка за струја

Цената на потрошената енергија над 8 KW часа месечно се намалува за 800%

ВЕЧЕРНИ ВЕСТИ 2 април 2024 21:34 ч

Одборот на Канцеларијата на регулаторот за енергетика одлучи да ја намали цената на струјата што се троши за блок тарифи,...

Фактура

Моќта се ослободува за делот потрошен на блок тарифата

Арбери 2 април 2024 16:14 ч

Одборот на Регулаторната канцеларија за енергетика (ЕРО) одобри намалување на цената на струјата за 8 отсто...