Lëmsh

“Dy minj duke luftuar për një thërrime”, në garë për fotografinë e vitit

“Dy minj duke luftuar për një thërrime”, në garë për fotografinë e vitit

Fotografia e dy minjve duke luftuar për një thërrime në një metro të Londrës është pjesë në mesin e shumë fotografive të jetës së egër që po garojnë për çmimin “Wildlife Photographer of the Year LUMIX People’s Choice Awards”, shkruan CNN.

Një leopard duke u larë në diell, si dhe këlyshët e ariut polar duke luajtur në prehrin e nënës së tyre, janë pjesë e garës në mesin e 25 fotografive në total - të zgjedhura online nga 48,000 njerëz nga 100 shtete, transmeton Koha.net.