Arbëri

Vriten një polic i Kosovës dhe tre sulmues nga tensionet në veri

Foto: Driton Paçarada / KOHA
 

Policia e Kosovës ka njoftuar se si rezultat i angazhimit të njësiteve relevante policore, në kuadër të perimetrit të caktuar të sigurisë është arrestuar edhe sulmuesi i dytë, i cili gjithashtu ka qenë në uniformë ushtarake dhe i armatosur me armë të gjata dhe municion. Sipas njoftimit, deri më tani sipas informacioneve nga terreni tre sulmues janë vrarë, janë arrestuar dy sulmues dhe katër persona të dyshuar të cilët ishin hasur nën posedim ilegal të radiolidhjeve, e të cilët dyshohet se ndërlidhen me grup terroristë.

Lajmi i plotë: