Arbëri

Policia dhe KMDLNJ-ja thonë se në protestë morën pjesë një numër i madh qytetarësh

Foto: Driton Paqarada/KOHA
 

Policia e Kosovës ka thënë se një numër i konsiderueshëm personash kanë marrë pjesë në protestën e organizuar sot para Qeverisë nga Partia Social-Demokrate, kundër shtrenjtimit të energjisë elektrike.

Policia ka thënë se ka ushtruar kompetencën dhe përgjatë gjithë kohës sa ka zgjatur protesta, ka monitoruar me qëllim të ruajtjes së sigurisë.