Esquina Lörrach

Esquina Lörrach

Jam Nehat Sabedini dhe vij nga Kosova, fshati Radivojcë,- një kilometër afër banjës së njohur Banja e Kllokotit- Komuna e Vitisë.

Arritja në Zvicër: edhe unë e kam një rrëfim si shumica dërmuese e shqiptarëve në fillim të viteve të 90-ta; Që nga fillimi isha i pasionuar për kuzhinën, fillova të punoja në restorante e hotele të ndryshme dhe pasi bëra eksperiencë në kuzhina të ndryshme në fund u vendosa ne restorantin „Papa Joe’s“ ku recetat e kuzhinës pothuajse mbi 80% janë me konsumim të mishit.

Dëshironi edhe Ju të jeni prezentë në ALBBIZ, që PROFILI JUAJ TË SHFAQET NË TË KATËR ANËT E BOTËS KU EKZISTOJNË SHQIPTARËT? Thjeshtë, shtyp butonin dhe plotëso formularin online

Formulari