Google 7

Google

Google është gati të bëjë blerjen më të madhe në histori

Tech 17 korrik 2024 09:15

Google është gati të bëjë blerjen më të madhe ndonjëherë, ka njoftuar kompania së fundmi. Pronari i saj po e...

Kompania teknologjike Google

Google redukton vendet e punës

Tech 4 qershor 2024 08:26

Kompania teknologjike Google e cila operon në pronësi të Alphabetit, po pushon nga puna të paktën 100 punonjës nga disa...

Google

Rritet frika se linjat ajrore, hotelet e shitësit me pakicë do të diskriminohen në ndryshimet e Googlet

Tech 26 maj 2024 14:07

Grupet lobuese që përfaqësojnë linjat ajrore, hotelet dhe shitësit me pakicë u kanë kërkuar rregullatorëve të teknologjisë të Bashkimit Evropian...

Google Podcasts

Google shton përdorimin e inteligjencës artificiale në motorin e kërkimit në internet

Tech 19 maj 2024 21:30

Kompania Google njoftoi të martën, më 14 maj, se do të përdorë inteligjencën artificiale në motorin e saj të kërkimit...

Sony Music

"Sony Music" kundër përdorimit të paautorizuar të këngëve të artistëve të saj nga inteligjenca artificiale

Showbiz 17 maj 2024 17:38

Kompania e madhe e muzikës, “Sony Music”, pjesë e të cilës janë artistet e mirënjohura si Adele e Beyonce, u...

Google Podcasts

Google po e heq edhe një platformë nga përdorimi

Tech 7 maj 2024 08:24

Google ka njoftuar se platforma Google Podcasts do të largohet nga qasja nga 23 qershori i këtij viti.Kompania amerikane e...

Google

Google paditet nga mjekët japonezë për shkak të komenteve në platformën e saj

Tech 19 prill 2024 12:00

Një grup i mjekëve japonezë kanë ngritur padi civile kundër Google Maps, duke i kërkuar dëmshpërblim prej 9,400 dollarësh për...