Arbëri

Thaçi e njofton ministrin e Brendshëm malazez për transformimin e FSK-së në ushtri

Thaçi e njofton ministrin e Brendshëm malazez për transformimin e FSK-së në ushtri
Foto: ZPRK
 

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka pritur Ministrin e Mbrojtjes të Malit të Zi, Predrag Boshkoviq.

Thaçi dhe Boshkoviq kanë biseduar për marrëdhëniet bilaterale dhe për mënyrat sesi ato mund të zgjerohen përmes një bashkëpunimi edhe më të mirë në fushën e sigurisë.