Tech

Robotit “i bie të fikët” pasi punoi 20 orë rresht

 

Një robot punoi për plot 20 orë pa ndërprerë, e nga "lodhja", për një moment u rrëzua përtokë, shkroi “Unilad” të hënën. Roboti i quajtur Digit, po operonte me disa pako në një hapësirë publike kur u rrëzua në një moment dhe kolapsoi.