Kulturë

Reagimet pasi përkrahësi i Millosheviqit mori Nobelin për Letërsi

Foto: Reuters
 

Reagime të shumta ka ngjallur ndarja e çmimit Nobel për Letërsi për shkrimtarin austriak Peter Handke.

Handke njihej si përkrahës i Sllobodan Millosheviqit dhe si person që haptas kishte mohuar masakrat në Ballkan.