Kulturë

Zhurma e Artistëve Pa Kufi në kryeqytet, 13 - 17 tetor 2018

 

Galeria Qahili organizon për herë të katërt Zhurmën e Artistave Pa Kufi, nga 13 - 17 tetor. Sikur në edicionet e kaluara edhe në këtë edicion do të marrin pjesë artistë nga vendi dhe rajoni.

Zhurma e Artistave Pa Kufi organizohet në Prishtinë; në hapësirë të Galerisë Qahili dhe gjatë ditës në hapësira të ndryshme të qytetit të Prishtinës. Ky projekt ka për qëllim prishjen e rutinës jo vetëm të njerëzve, por edhe të artistëve. Artistët do të zhvendosin studion e tyre në hapësira të ndryshme të qytetit. Ka për qëllim të pasuroj jetën e qytetarëve me përvoja dhe njohuri të ndryshme rreth artit dhe kulturës që kanë vetë artistët pjesëmarrës.