Kronikë e zezë

Policia kërkon ndihmë për kapjen e 27-vjeçarit që dyshohet për tri vepra

 

Policia e Kosovës ka kërkuar bashkëpunim me qytetarët për kapjen e Ali Morinës, i dyshuar për hyrje në sistemet kompjuterike, kanosje dhe lëndim të lehtë trupor.

Për të dyshuarin ka dyshime se gjendet në lokacionin e Fushë-Kosovës ose të Klinës. Ai është 27-vjeçar