Botë

Serbia paralizohet nga qindra alarme për bomba të rrejshme

 

Vetëm të hënën në mëngjes pati alarme për bomba në mbi 100 shkolla në Beograd. Shumë alarme për bomba u dhanë edhe për kopshte zoologjike, stacione të trenave, qendra tregtare si dhe për Aeroportin e Nishit.

Në fund, asnjë prej alarmeve nuk rezultoi me bombë përnjëmend, raportojnë mediat serbe të hënën.