Botë

SHBA-ja u përgjigjet kërkesave të Rusisë, kërkon dialog

 

Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë dhënë përgjigje ndaj kërkesave gjithëpërfshirëse të sigurisë ruse këtë të mërkurë.

Sekretari i Shtetit, Antony Blinken, tha se dokumenti i dorëzuar personalisht nga ambasadori i SHBA-së në Moskë, John Sullivan, adresonte shqetësimet e Rusisë dhe ngriti ato të Shteteve të Bashkuara dhe aleatëve të saj.