Arbëri

Rrahje në Kuvend

Foto: Alban Bujari/ KOHA
 

Debati parlamentar është përshkallëzuar në konfrontim fizik mes ministrave dhe deputetëve të pushtetit me ata të PDK-së në seancën e sotme të Kuvendit të Kosovës.