Arbëri

Ben Meir: Vështirë të arrihet marrëveshje e përhershme për targat më 20 prill

 

Profesori në Universitetin e Nju-Jorkut, Alon Ben Meir, njëherësh edhe ekspert për çështjet e Ballkanit Perëndimor, ka thënë se një marrëveshje e përhershme midis Kosovës dhe Serbisë rreth çështjes së targave të veturave, është vështirë të arrihet në bisedimet e 20 prillit.

Ben Meir i ka thënë KOHËS se kjo është një çështje e ndjeshme, për të cilën Serbia mund të refuzojë që veturat e qytetarëve kosovarë të hyjnë brena territorit të saj me targa të Kosovës.