Arbëri

Policia demanton se janë rrahur tre serbë në Bërnjak

Foto: Driton Paqarada/KOHA
 

Policia e Kosovës ka demantuar mediumin serb “Kosovo Online” që ka raportuar se në afërsi të pikës kufitare Bërnjak nga njësia speciale e Policisë së Kosovës janë rrahur tre qytetarë serbë.

“Policia e Kosovës, me qëllim informimin e drejtë të opinionit publik, përmes këtij njoftimi zyrtar demanton shkrimin tendencioz dhe të pavërtetë të publikuar në mediumin serb kosovo-online, medium ky i cili në vazhdimësi po publikon dezinformacione të tilla. Lajmi i radhës i publikuar sot (23.09.21) nga ky medium, se kinse në afërsi të pikë kalimit kufitar në Bërnjak njësia speciale nga Prishtina ka rrahur tre persona serb nuk qëndron, është i pavërtetë dhe ka për qëllim dezinformimin e opinionit, për të paraqitur një situatë pasigurie për qytetarët si dhe për të plotësuar ambiciet e ndryshme politike të orientuara nga jashtë”, thuhet në njoftimin e Policisë së Kosovës.