Arbëri

Nismes i refuzohen të 12 kandidatët për deputetë nga Supremja

 

Gjykata Supreme nuk ia ka pranuar ankesën Nismes Socialdemokrate në lidhje me moscertifikimin e kandidatëve për deputetë nga Komisioni Qendror i Zzgjedhjeve.

Sipas njoftimit, 12 kandidatëve për deputetë nga kjo parti, nuk u lejohet gara në zgjedhjet e 14 shkurtit dhe mbetet në fuqi vendimi i KQZ-së, e konfirmuar edhe nga PZAP-ja.