Arbëri

Pas SHBA-së, edhe BE-ja tërhiqet nga procesi i monitorimit në Këshillin Prokurorial

Foto: Driton Paçarada / KOHA
Foto: Driton Paçarada / KOHA
 

Pas Ambasadës së SHBA-së, edhe BE-ja është tërhequr nga procesi i mbikëqyrjes së zgjedhjes së anëtarëve të rinj në Këshillin Prokurorial të Kosovës si dhe zgjedhjes së kryeprokurorëve.

Zëdhënësja për Komunikim në Zyrën e BE-së në Kosovë, Dinka Zhivalj, ka thënë për KOHËN se edhe BE-ja i ka dilemat e vetë rreth këtij procesi dhe se për këtë arsye do të tërhiqen, deri në rishikim të tërësishëm të tij.