Arbëri

Kurti në inaugurimin e Parkut të Inovacionit: Hap para në transformimin e shoqërisë dhe të ekonomisë

 

Kryeministri në detyrë, Albin Kurti, ka thënë se Parku për Inovacion dhe Trajnim në Prizren do të shërbejë për lidhjen e edukimit shoqëror me tregun e punës.

Kurti mori pjesë të martën në inaugurimin e këtij Parkut dhe ai u shpreh u lumtur për këtë, megjithëse siç tha ai, po bëhet në situatë pandemie.