Arbëri

Letra që Thaçi ia dërgoi Pompeos për ta penguar punën e Speciales

Foto: Koha
 

KOHA ka siguruar edhe letrën që presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ia kishte dërguar sekretarit të shtetit amerikan, Mike Pompeo, më 29 nëntor 2019, lidhur me tentativën për ta penguar punën e Gjykatës Speciale

Thaçi, në këtë letër, i thotë se i shpreh shqetësimin e thellë të institucioneve të Kosovës, në lidhje me Dhomat e Specializuara të Kosovës dhe Zyrën e Prokurorit Special të Kosovës si pjesë e Institucionit Gjykues Special të vendosur në Holandë.