Arbëri

Shoqëria civile do shtab krize nga qeveria për menaxhimin e fluksit të të ardhurve nga Shqipëria

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Tërmeti i 26 nëntorit në Shqipëri tregoi solidaritet të pashembullt të qytetarëve dhe institucioneve të Republikës së Kosovës në ofrimin e ndihmave materiale e financiare për të prekurit nga kjo tragjedi.

Institucionet e Kosovës ishin të parat që reaguan në këtë situatë emergjente, duke dërguar në afat rekord ekipe për kërkim-shpëtim nga FSK-ja në Shqipëri, raporton KTV.