Ismet Temaj zgjidhet rektor i Universitetit "Ukshin Hoti" në Prizren

Ismet Temaj zgjidhet rektor i Universitetit "Ukshin Hoti" në Prizren

14 May 2019 12:37

Universiteti "Ukshin Hoti" në Prizren, të martën, ka njoftuar se Këshilli Drejtues me shumicë votash ka zgjedhur Ismet Temajn për rektor të këtij universiteti.

"Në mbledhjen e mbajtur më 14.05.2019 me votim unanim të anëtarëve prezent(gjashtë vota) të Këshillit Drejtues është zgjedhur Rektor në Universitetin Ukshin Hoti në Prizren Prof. Asoc. Dr. Ismet Temaj", thuhet në njoftimin e publikuar nga UPZ-ja në rrjetet sociale.

Kandidatët për rektor të UPZ-së kanë qenë Ismet Temaj, Kadri Kryeziu, Naser Pajaziti, Bekim Berisha dhe Hamdi Hoti./FM

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme