Zgjedhjet 2019

KQZ-ja vendos që votat nga diaspora të jenë nën përcjellje të policisë

Foto: Ilustrim
 

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) në mbledhjen e radhës të mbajtur, ka marr vendim që votat që vijnë nga diaspora të jenë nën përcjelljen e policisë, pasi dyshohet për keqpërdorim, pas qarkullimit të videos në rrjetet sociale.

Poashtu u certifikuan edhe 2799 vëzhgues nga OJQ-të dhe mediat.