mashti 10

dokufest

Biblioteka Digjitale me 200 filma për mësim

EXPRESS 5 qershor 2024 16:08

Një mjedis akademik ku lënda mësimore vjen te nxënësit në forma kreative, duke synuar interaktivitetin në të nxënë, siguron që...

Ministria e Arsimit MASHT

Shteti nuk kërkon dëmshpërblim për projektin milionësh e jofunksional

Arbëri 26 maj 2024 21:30

Kontrata e nënshkruar para 10 vjetësh mes Ministrisë së Arsimit dhe kompanisë austriake “Bit media e-Learning Solution GMBH & CO...

Ministria e Arsimit MASHT

Pas presionit publik, MASHTI kërkon falje për përdorimin e “termit joadekuat”

LAJMET E MBRËMJES 24 maj 2024 20:05

Tenderi i Ministrisë së Arsimit për angazhimin e një eksperti që do të ketë për detyrë monitorimin e lajmeve, që...

Foto: Koha

Testi i Arritshmerisë këtë vit do të mbahet më 25 dhe 28 qershor

Arbëri 20 maj 2024 08:36

Mbi 23 mijë nxënës më datë 25 dhe 28 qershor do t’i nënshtrohen testit të Arritshmërisë. Këtë vit shpërndarja e...

mesim

Mungesa e këshilltarëve të karrierës penalizon nxënësit

Arbëri 19 maj 2024 19:18

Vendimin për t’u regjistruar në gjimnazin “Eqrem Çabej” nxënësi Auron Vrajolli e mori duke u bazuar në këshillat e prindërve.Orientim...

Ndertimtari

Vetëm 6 nxënës në ndërtimtari, shkak mungesa e praktikës profesionale

Arbëri 12 maj 2024 21:20

Vetëm gjashtë nxënës ka viti i parë në profilin e ndërtimtarisë në shkollën profesionale “28 Nëntori” në Prishtinë. Drejtoresha e...

MASHTI

Peticioni i nënshkruar nga 3 mijë qytetarë vlerësohet i padobishëm nga ministrja Nagavci

Arbëri 12 maj 2024 19:16

Afro 3 mijë qytetarë kanë nënshkruar deri më tash peticionin e iniciuar nga Rrjeti Ombrellë i Shoqërisë Civile të Arsimit...

Rektori

Lëvizja Feministe Studentore ia ndërpret fjalën rektorit

Arbëri 26 prill 2024 12:00

Lëvizja Feministe Studentore e ka penguar mbarëvajtjen e konferencës STEMinists’24, e organizuar nga Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit....

Foto: Koha

MASHTI i përgjigjet KQZ-së: Shkollat janë kompetencë e komunave

Arbëri 13 prill 2024 09:23

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit i ka thënë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve se kërkesa për sigurimin e qasjes...

Arberie Nagavci

Nagavci kërkon nga Këshilli i Etikës t’i trajtojë pa vonesë ngacmimet seksuale në UP

Arbëri 9 prill 2024 15:18

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci ka deklaruar se pret nga Këshilli i Etikës që t’i trajtojë pa vonesa rastet e...