Sport

Federata serbe thotë se boksierët e Kosovës nuk u paraqitën për të garuar në Botëror

 

Kryetari i Federatës së Serbisë në boks amator, Nenad Borovçanin, ka thënë se boksierët e Kosovës nuk janë paraqitur fare për të marrë pjesë në Botëror dhe se ata thjeshtë po tentojnë të politizojnë sportin, e të manipulojnë.

“Kosova nuk është në listën e 103 shteteve, nuk ka Kosovë aty, e as boksierë të saj., Ata nuk janë zyrtarisht”, tha Borovçanin për "TV Pink".