Sport

Futbollisti që nuk mbeti te Liria ftohet nga Mali i Zi

Ardijan Rudoviq mohon t’i ketë luajtur dy ndeshje për klubin e futbollit Liria e Prizrenit në vitin 2018, ashtu siç figuron në faqen e njohur “Transfermarkt” me seli në Gjermani. “Transfermarkt” njihet për informacione të besueshme, e po ashtu edhe për saktësi të statistikave. Por për Rudoviqin është bërë një gabim. Kështu të paktën thotë Rudoviqi. Megjithatë, futbollisti shqiptar që të mërkurën është ftuar nga përfaqësuesja e Malit të Zi, pranon se ka qenë për disa ditë pjesë e Lirisë së Prizrenit. Madje, në dy periudha – 2018 dhe 2020. Herën e parë ishte për shtatë ditë, kurse të dytën vetëm një ditë. Në të dy rastet thotë se nuk ka rënë dakord të vazhdojë me skuadrën nga Prizreni. Liria në vitin 2018 ishte pjesë e Superligës, kurse në vitin 2020 garoi në Ligën e Parë, kategori ku do të garojë edhe sezonin e ri.

 

Ardijan Rudoviq mohon t’i ketë luajtur dy ndeshje për klubin e futbollit Liria e Prizrenit në vitin 2018, ashtu siç figuron në faqen e njohur “Transfermarkt” me seli në Gjermani. “Transfermarkt” njihet për informacione të besueshme, e po ashtu edhe për saktësi të statistikave. Por për Rudoviqin është bërë një gabim. Kështu të paktën thotë Rudoviqi. Megjithatë, futbollisti shqiptar që të mërkurën është ftuar nga përfaqësuesja e Malit të Zi, pranon se ka qenë për disa ditë pjesë e Lirisë së Prizrenit. Madje, në dy periudha – 2018 dhe 2020. Herën e parë ishte për shtatë ditë, kurse të dytën vetëm një ditë. Në të dy rastet thotë se nuk ka rënë dakord të vazhdojë me skuadrën nga Prizreni. Liria në vitin 2018 ishte pjesë e Superligës, kurse në vitin 2020 garoi në Ligën e Parë, kategori ku do të garojë edhe sezonin e ri.

“Ajo që është paraqitur në ‘transfermakt’ është totalisht e gabuar. Nuk e di si ka përfunduar ashtu. Nuk kam luajtur asnjëherë për Lirinë e Prizrenit. Kam qenë te Liria, por nuk kemi rënë dakord. Kam qenë për shtatë ditë te Liria, sa ishte trajner një italian që kishte marrë shumë lojtarë nga jashtë dhe që ishte mbushur numri për lojtarë të huaj. Por me një fjalë ne nuk ramë dakord dhe u largova, ndërsa po kam qenë edhe në janar të vitit të kaluar, por kam qëndruar vetëm një ditë. Kam biseduar me krerët e klubit, por nuk u pajtuam, sepse Liria sezonin e kaluar ishte pjesë e Kategorisë së Dytë të Kosovës, ndërsa planet e mia ishin më të mëdha”, ka thënë Rudoviq të mërkurën për KOHËN.