SOT

Helikobakteri pylori dhe telashet që shkakton - flet gastroenteohepatologu Zaim Gashi

I ftuar në emisionin SOT të KTV-së, gastroenteohepatologu Zaim Gashi i cili ka folur rreth helikobakterit.