Metro

Pallati i Rinisë zyrtarisht nën menaxhim të Komunës së Prishtinës

 

Pas një beteje shumëvjeçare me Agjencinë Kosovare të Privatizimit, Pallati i Rinisë dhe Sporteve, nga e mërkura i është kthyer nën menaxhim Komunës së Prishtinës.

Në vitin 2015, Kuvendi Komunal i Prishtinës kishte miratuar në mënyrë unanime kërkesën që Pallati i Rinisë të kalojë në Ndërmarrje Publike Komunale.