Lifestyle

Një orë vrap, 7 orë jetë më shumë

 

Vrapi është një nga aktivitetet fizike më shpërblyese për shëndetin dhe jetëgjatësinë.

Në cdo hap të hedhur gjatë vrapit, në organizëm vihen në punë plot 200 muskuj.