Lëmsh

Syzet e shekullit të 17-të që do të shiten miliona dollarë

 

Dy palë syze të shekullit të 17-të pritet të shiten miliona dollarë në ankand qw do tw hapet muajin e ardhshëm.

Syzet e veshura me xhevahire dhe lente prej diamanti e smeraldi, besohet se fillimisht i përkisnin mbretërve në Perandorinë Mughal, e cila dikur sundonte mbi nënkontinentin Indian.