LAJMET E MBRËMJES

24 vjet nga Masakra e Reçakut, familjarët kërkojnë drejtësi

 

Janë bërë 24 vjet nga Masakra e Reçakut, por deri tashti askush nuk është dënuar lidhur me krimet e kryera që janë cilësuar si krime kundër njerëzimit. Deri më tani sipas institucioneve 18 persona kanë fletarrestime ndërkombëtare. E familjarët e viktimave po vazhdojnë të kërkojnë drejtësi.

Të freskëta i kanë kujtimet e para 24 vjetëve familjarët e viktimave të Masakrës së Reçakut.

Mes dhimbjes dhe zhgënjimit ata vazhdojnë të kërkojnë drejtësi për 45 të vrarët e këtij krimi mizor, që e nxiti ndërhyrjen e NATO-s.