LAJMET E MBRËMJES

Serbët thonë se nuk duan shtet tjetër, kërkojnë themelimin e Asociacionit

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Me intonim të himnit të Serbisë, këngë dhe simbole nacionaliste, e tone të forta, serbë të shumtë janë mbledhur të dielën në sheshin kryesor të Mitrovicës së Veriut, për të protestuar kundër vendimeve të Qeverisë së Kosovës.

Me flamuj të Serbisë në duar e me mbishkrimet “Ne kemi një shtet, Serbinë”, “Të gjithë jemi Nenad Gjuriq”, “Nga këtu s’ka kthim prapa”, serbët kundërshtuan edhe një herë konvertimin e targave nga ato ilegale në RKS.