LAJMET E MBRËMJES

Përfundon një tjetër “Vidovdan” me provokime nacionaliste të serbëve

Foto: Driton Paçarada\KOHA
 

Si çdo vit më 28 qershor, qindra qytetarë serbë zbarkuan në Obiliq për të shënuar Vidovdanin, një festë religjioze serbe.

Dhjetëra qytetarë kanë mbërritur me autobusë edhe nga Serbia dhe Mali i Zi.