Kulturë

Njëzet vepra të Shuk Oranit shpalosen para audiencës gjermane

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Njëzet piktura të krijuara nga artisti multimedial, Shuk Orani, të ndara në dy cikle, do të prezantohen në qytetin e Hamburgut.

Veprat e Oranit, të cilat do të ekspozohen më dy nëntor në atelienë e tij, shpërfaqin ekzistencën e njeriut. Ekspozita e artistit multimedial nga Prishtina, eksploron hapësirën dhe prek aftësinë e njerëzve për të nxitur emocionin.