Kronikë

Bie vetura e policisë në lumin Lepenc, zhduken dy policë

Foto: Koha / ilustrim
 

Në një aksident trafiku të ndodhur me 28.4.2018 rreth orës 20:45 minuta në rrugën magjistrale Hani i Elezit-Kaçanik, tek vendi i quajtur “Kulla me qeshme”, një veturë e Policisë së Kosovës në të cilën ishin dy policë, për shkaqe ende të panjohura, humb kontrollin dhe kalon në anën e majtë të rrugës dhe nga një lartësi bie në rrjedhën e lumit Lepenc.

Në vendin e ngjarjes menjëherë kanë dalë të gjitha njësitet relevante të Policisë së Kosovës, njësiti i zjarrfikësve, ndihma e parë, njësiti i FSK-së dhe kryeprokurori i Prokurorisë Themelore në Ferizaj.