Kronikë

Policia jep detaje për vrasjen në Bërnjak të Rahovecit

Policia jep detaje për vrasjen në Bërnjak të Rahovecit
 

Policia e Kosovës ka dhënë detaje për vrasjen në Bërnjak të Rahovecit.

Sipas raportit 24 orësh, i dyshuari është arrestuar dhe të njëjtit i janë konfiskuar 8 mijë euro, 35 mijë franga zvicerane, dy pistoleta dhe 7 fishekë.