Arbëri

Malisheva e priti në terr Vitin e Ri

Malisheva e ka pritur në terr ndërrimin e viteve. Rryma është ndalur në ora 22:58 dhe reduktimet kanë zgjatur deri në ora 00:17 mimuta duke shënuar edhe momentet e para të vitit 2022.

Fishekzjarrët e shumtë kanë ndritur qiellin dhe zhurma e tyre ka tejkaluar zhurmën e gjeneratorëve.

Reduktime ka pasur edhe disa orë gjatë ditës në Komunën e Malishevës.