Kosovë

Personeli shëndetësor dhe të moshuarit në Prizren hezitojnë të vaksinohen

Personeli shëndetësor dhe të moshuarit në Prizren hezitojnë të vaksinohen
 

Doktori Arsim Berisha, ka thënë se vaksinimi në Prizren ka filluar sipas planit të Ministrisë së Shëndetësisë me 2 prill dhe po vazhdon në dy ndërrime.

Ai tutje ka shtuar se komuna e Prizrenit është furnizuar me 1270 doza të vaksinës dhe deri më sot, janë 672 persona që janë vaksinuar.