Kosovë

KQZ-ja cakton shpenzimet e partive për fushatat zgjedhore në Podujevë e Mitrovicë Veriore

KQZ-ja cakton shpenzimet e partive për fushatat zgjedhore në Podujevë e Mitrovicë Veriore

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka caktuar shpenzimet e partive politike gjatë fushatës për zgjedhjet e jashtëzakonshme në komunën e Podujevës dhe atë të Mitrovicës së Veriut.

Drejtori i Zyrës për Regjistrimin e Partive Politike dhe Certifikim, Yll Buleshkaj, ka thënë se partitë në Mitrovicën e Veriut kanë të drejtë të shpenzojnë mbi 11 mijë euro gjatë fushatës.