Botë

Biden i kërkon Kongresit 10 miliardë dollarë ndihmë për Ukrainën

 

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, i kërkoi Kongresit të miratojë 10 miliardë dollarë ndihmë për Ukrainën.

Paratë do të shpenzohen për të luftuar krizën humanitare në vend dhe mbrojtjen e Ukrainës në mes të luftës së vazhdueshme me Rusinë, raporton Washington Post.