Arbëri

KFOR: Po shqyrtojmë kërkesën e Serbisë për kthim të ushtrisë në Kosovë

 

Misioni i NATO-s në Kosovë, ka njoftuar se është duke shqyrtuar kërkesën e Serbisë për kthim të ushtrisë në Kosovë.

“Ne kemi marrë një letër nga Serbia dhe tani po e shqyrtojmë atë”, thuhet në përgjigjen e KFOR-it për KOHËN.