Arbëri

Çfarë duhet të dimë për satelitët e Edi Ramës (fakte dhe të dhëna interesante)

 

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, më 14 tetor paralajmëroi nga Parlamenti që Shqipëria do të lansojë dy satelitë në orbitën e Tokës

Më 20 tetor 2021 kryeministri Rama deklaroi se në mars do të lansohet sateliti Albania 1 dhe në qershor Albania 2.