Arbëri

Edi Rama të hënën në Kosovë

Foto: Alban Bujari/KOHA
 

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, do të vizitojë Kosovën të hënën.

Siç ka mësuar KOHA, Rama dhe një pjesë e kabinetit qeveritar do të udhëtojnë të hënën drejt Prishtinës, për vizitë një-ditore, pas kthimit nga SHBA-ja ku mori pjesë në Asamblenë e Përgjithshme të OKB-së.