Arbëri

Dy nga të vdekurit në aksident janë nga Rahoveci

 

Kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, ka konfirmuar se dy nga dhjetë të vdekurit në aksidentin e sotëm në Kroaci, janë qytetarë të kësaj komune.

I pari i Rahovecit ka shkruar në Facebook se viktimat janë Kujtim Kastrati nga Malësia e Vogël dhe Anjeza Bellanica nga Krusha e Madhe.