Arbëri

Shoqëria civile kërkon tërheqjen e iniciativës për ndryshime në Ligjin për Zgjedhje

 

Shtatë organizata të shoqërisë civile kanë kërkuar tërheqjen e iniciativës për ndryshimin e Ligjit për Zgjedhjet e përgjithshme.

Në një komunikatë të përbashkët, Demokraci Plus (D+), Instituti Demokratik i Kosovës (KDI), Demokraci për Zhvillim (D4D), Lëvizja FOL, Iniciativa për Progres (INPO), Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD) dhe Organizata për Demokraci, Anti-Korrupsion dhe Dinjitet (Çohu) kanë thënë se nuk arsyetohet urgjenca me të cilën po tentohet ndryshimi i këtij ligji.