Arbëri

BE: Për Kosovën dhe Serbinë, rruga drejt BE-së kalon përmes dialogut

Rruga e Kosovës dhe e Serbisë drejt Bashkimit Evropian kalon përmes dialogut. Kështu i ka thënë KOHËS zëdhënësi i BE-së për Politikë të Jashtme, Peter Stano.

 

Rruga e Kosovës dhe e Serbisë drejt Bashkimit Evropian kalon përmes dialogut. Kështu i ka thënë KOHËS zëdhënësi i BE-së për Politikë të Jashtme, Peter Stano.

Ai ka thënë se BE-ja do të angazhohet me të dyja palët për vijimin e mëtejshëm të këtij procesi.