Arbëri

Serwer: Rrëzimi i Qeverisë Hoti s’prodhon jostabilitet politik

Serwer: Rrëzimi i Qeverisë Hoti s’prodhon jostabilitet politik
 

Eksperti amerikan për çështjet e Ballkanit, Daniel Serwer, konsideron se rrëzimi i Qeverisë Hoti nuk prodhon paqëndrueshmëri politike në Kosovë.

Në një përgjigje për KOHËN, Serwer ka thënë se Qeveria e cila u rrëzua nga Gjykata Kushtetuese, pasi shpalli të pavlefshme votën e deputetit Etem Arifi nuk kishte shumicë parlamentare dhe si e tillë “u avullua” nga Kushtetuesja.